100% Tevredenheidsgarantie

Onze belofte: een glashelder zicht. Hier bij Glazoo, zijn we gepassioneerd over het leveren van de beste producten die beschikbaar zijn. Wij garanderen al onze klanten 100% tevredenheid en perfect passende glazen van topkwaliteit. Dus mochten onze glazen niet aan uw verwachtingen voldoen, laat het ons gewoon weten!

Een probleem? 

Je krijgt 30 dagen de tijd om te wennen aan je nieuwe brillenglazen. Draag je nieuwe bril dus gerust.

Onze klantenservice is er om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen: stuur hen een e-mail op info@glazoo.be of neem telefonisch contact op via +32 11 76 63 67. Zij beantwoorden graag alle vragen en zoeken een oplossing op maat voor u!

Zelfs als dit niet lukt, geen zorgen - we betalen je volledige aankoopbedrag terug en zetten je originele glazen terug in hun montuur. Dit geeft je volledige gemoedsrust in de wetenschap dat bij Glazoo 'de klant op de eerste plaats komt'.

Waarom deze garantie?

Bij Glazoo hebben we het volste vertrouwen in onze service dankzij onze deskundige gediplomeerde opticiens met jarenlange ervaring. Zij maken er hun topprioriteit van om de brillenglazen perfect op maat te slijpen en monteren.  Onze brillenglazen worden gemaakt met superieure zorg en kennis - geproduceerd in België en gemaakt met behulp van geavanceerde technologie voor maximaal kijkplezier.

Uw zicht is in veilige handen! Klaar om weer helder te zien?

Oogmeting nodig?

Onze opticiens staan voor jou klaar! Contacteer ons telefonisch of per mail of vind een opticien in jouw buurt.

Blijf op de hoogte

Ontvang als eerste ons laatste nieuws en straffe promoties.